Presentació del Conseller

La Direcció General d'Ordenació del Territori, amb el suport de la Direcció General de Tecnologia i Comunicacions, està desenvolupant la IDEIB (Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears), dins els marc de la Directiva europea INSPIRE i la IDEE (Infraestructura de Datos Espaciales de España). Aquest és un projecte prioritari, ja que serà la forma principal de distribució i difusió de la informació geogràfica del Govern de les Illes Balears amb la utilització de mitjans telemàtics.

Les IDE (infraestructures de dades espacials) es basen en un fet poc habitual: un consens europeu en la forma de compartir la informació. Per això, consideram que es tracta d’una oportunitat que no podem deixar passar i que hem d\'aprofitar al màxim.

Us animam a descobrir tota la gran potencialitat d’aquesta infraestructura que ens permetrà combinar cartografies de diferents fonts (mapes topogràfics, ortofotografia aèria, cadastre, recursos hídrics, infraestructures, establiments turístics, etc.) d’una manera pràctica i senzilla.

PRESENTACIÓ DE LA WEB

Aquesta WEB pretén servir com a base per a construir la Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears (IDEIB). A la web IDEIB trobareu el conjunt de tecnologies, polítiques, estàndards i recursos humans que definiran i faran possible que les Illes Balears disposin d’una Infraestructura de Dades Espacials (IDE) on es publiqui la informació geogràfica de l’arxipèlag.

El contingut d’aquesta web es troba obert a debat, ja que una IDE no es planteja com un projecte amb un termini definit. Com bé diu el nom, parlam d\'una INFRAESTRUCTURA i, per tant, serà un sistema viu, ampliable i configurable. S\'haurà de gestionar contínuament adaptant-se a nous requeriments de futurs estàndards del sector i a les necessitats dels usuaris tant del Govern de les Illes Balears, com de la ciutadania.

És per això, que us convidam a visitar aquest espai i a col·laborar en el desenvolupament de la IDEIB.

RECURSOS

XARXES SOCIALS


@IDEIB

VINCLES

INSTITUCIONS

Esta web es una producción de

GRDAR DISEÑO.


Descúbrenos en www.grdar.com

Equipo GRDAR Gaizka Rubio
Jan Rameken
José Antonio Calderón
Juan Julio Mulet
Guillermo Ramis de Ayreflor

cerrar
IDEIB
Info LegalCrèditsAdminHome IDEIB

Av. d'Alexandre Rosselló, 13-b 1r
07002 Palma de Mallorca

Tel   971 17 78 70    Fax   971 17 78 71  
Mapa web
Notícies Qui som Manual d'ajuda Descàrregues Enllaços Documentació Contacte
Aquesta web està optimitzada per a Firefox 3.5 i IE 7 a una resolució de 1280x1024