Notícies

Divendres , 08 de Febrer del 2013

SITIBSA publica la cartografia del viari de les Illes Balears

L’empresa pública Serveis d’Informació Territorial de les Illes Balears (SITIBSA) de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori ha publicat aquesta setmana a Internet una base de dades cartogràfica de la xarxa viària formada pels carrers, carreters, camins portals i punts quilomètrics de les Illes Balears.

SITIBSA ha realitzat aquest projecte per un conveni de col•laboració entre l’Administració General de l’Estat i la Conselleria de d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, on s’han fusionat les bases de dades cartogràfiques sobre viari de diferents ens de l’Administració General de l’Estat, el Govern, els Consells Insulars i els ajuntaments. Gràcies a aquesta feina, s’ha aconseguit una cartografia del viari de les Illes Balears que compleix amb els requeriments de totes les administracions i per tant, serveixi per tothom.

Aquesta cartografia està formada per una capa de línies que representen els trams que formen els vials i una altra capa de punts que representen la ubicació dels portals i dels punts quilomètrics. A aquestes capes, s’hi ha associat la informació necessària per tal que l’usuari pugui localitzar una adreça postal, un punt quilomètric o conèixer les característiques dels vials.

Tota la informació del viari es pot consultar a través del visualitzador de la pàgina web de la Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears (IDEIB) (http://ideib.caib.es/visualitzador/visor.jsp) o pot ser consultades per qualsevol usuari d’Internet utilitzant un programari que pugui carregar serveis WMS.

Volver

Més Noticies

RECURSOS

XARXES SOCIALS


@IDEIB

VINCLES

INSTITUCIONS

Esta web es una producción de

GRDAR DISEÑO.


Descúbrenos en www.grdar.com

Equipo GRDAR Gaizka Rubio
Jan Rameken
José Antonio Calderón
Juan Julio Mulet
Guillermo Ramis de Ayreflor

cerrar
IDEIB
Info LegalCrèditsAdminHome IDEIB

Av. d'Alexandre Rosselló, 13-b 1r
07002 Palma de Mallorca

Tel   971 17 78 70    Fax   971 17 78 71  
Mapa web
Notícies Qui som Manual d'ajuda Descàrregues Enllaços Documentació Contacte
Aquesta web està optimitzada per a Firefox 3.5 i IE 7 a una resolució de 1280x1024