Notícies

Divendres , 21 de Desembre del 2012

SITIBSA publica la sèrie d’ortofotografies ORTO 2012 de les Illes Balears

L’empresa pública Serveis d’Informació Territorial de les Illes Balears (SITIBSA), de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, ha publicat aquesta setmana a Internet la sèrie d’ortofotografies més recents de les Illes Balears, les ORTO 2012. Aquestes imatges s’han elaborat a partir de les fotografies aèries preses entre el 21 d’abril i el 8 de maig d’enguany.

La nova sèrie d’imatges, amb una resolució de fins a 25 cm, es pot consultar a través del visualitzador de la pàgina web de la Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears (IDEIB) (http://ideib.caib.es/visualitzador/visor.jsp). De la taula de continguts situada a l’esquerra del visualitzador, es pot desplegar el bloc “Bàsics” i seleccionar les ortofotografies dels anys 1956, 1989, 2002, 2006, 2008, 2010 i 2012. A més, com a novetat, per oferir més informació a l’usuari, ara també es pot conèixer la data en què s’ha pres cada fotografia.

Aquestes imatges aporten una interessant informació sobre com ha evolucionat el territori de les Illes Balears en les darreres dècades i sobre els límits administratius, els serveis, els transports i les comunicacions, les àrees educatives o sanitàries, etc.

Les ortofotografies, que poden ser consultades per qualsevol usuari d’Internet utilitzant un programari que pugui carregar serveis WMS, són especialment útils per a tècnics, administracions públiques, empresaris i estudiants interessats en l’evolució de l’ortofotografia de les Illes Balears en el transcurs dels anys.

Enllaços d'Interès:ideib.caib.es/pub_ideib/public/IMATGES_OR2012_R25/MapServer/WMSServer?request=getcapabilities

Volver

Més Noticies

RECURSOS

XARXES SOCIALS


@IDEIB

VINCLES

INSTITUCIONS

Esta web es una producción de

GRDAR DISEÑO.


Descúbrenos en www.grdar.com

Equipo GRDAR Gaizka Rubio
Jan Rameken
José Antonio Calderón
Juan Julio Mulet
Guillermo Ramis de Ayreflor

cerrar
IDEIB
Info LegalCrèditsAdminHome IDEIB

Av. d'Alexandre Rosselló, 13-b 1r
07002 Palma de Mallorca

Tel   971 17 78 70    Fax   971 17 78 71  
Mapa web
Notícies Qui som Manual d'ajuda Descàrregues Enllaços Documentació Contacte
Aquesta web està optimitzada per a Firefox 3.5 i IE 7 a una resolució de 1280x1024