Notícies

Dijous , 03 de Novembre del 2011

La ORTO Ràpida del 2010 ja es pot consultar a través de la IDEIB.

L’empresa pública del Govern de les Illes Balears SITIBSA, dedicada a la producció, recopilació i publicació de cartografia i informació geogràfica del Govern , ha publicat a través del node del Govern de la Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears (IDEIB) el servei estàndard Web Map Service (WMS) que permet visualitzar la ORTO RÀPIDA DE 2010. La podeu consultar utilitzant programari per visualitzar aquests tipus de serveis i a través del visualitzador de la IDEIB http://ideib.caib.es/visualitzador/visor.jsp. Concretament cal activar la capa “OrtoRapida 2010 R25CM” situada en el bloc de “ser. Bàsics CAIB” de la carpeta “Ortofotografia i imatges”. També, podeu conèixer les característiques i les condicions d’us de la sèrie d’ortofotografies aèries i del servei WMS, accedint al catàleg de metadades de la IDEIB http://ideib.caib.es/catalegIDEIB/cercaCataleg.jsp?lang=ca_ES. Trobareu més informació en la web www.ideib.cat o www.ideib.es.
La ORTO RÀPIDA DE 2010 cobreix tot el territori de les Illes Balears amb una resolució de 25 centímetres. A diferència de la resta d’ortofotografies que distribueix la IDEIB, aquesta l’anomenem RÀPIDA, perquè està desenvolupada únicament amb mitjans automàtics.
Amb aquesta sèrie d’imatges aèries ortorrectificades, el Govern de les Illes Balears continua facilitant com ja s’ha fet amb les sèries d’ortofotografies de 1956, 2002, 2006 i 2008 informació geogràfica que permet a tècnics, estudiants, empresaris i ciutadans en general conèixer, a través d’Internet, el territori de les Illes Balears.

Enllaços d'Interès:ideib.caib.es/visualitzador/visor.jsp

PARAULES CLAU:BalearsIDEIBOrtofotoSITIBSA

Volver

Més Noticies

RECURSOS

XARXES SOCIALS


@IDEIB

VINCLES

INSTITUCIONS

Esta web es una producción de

GRDAR DISEÑO.


Descúbrenos en www.grdar.com

Equipo GRDAR Gaizka Rubio
Jan Rameken
José Antonio Calderón
Juan Julio Mulet
Guillermo Ramis de Ayreflor

cerrar
IDEIB
Info LegalCrèditsAdminHome IDEIB

Av. d'Alexandre Rosselló, 13-b 1r
07002 Palma de Mallorca

Tel   971 17 78 70    Fax   971 17 78 71  
Mapa web
Notícies Qui som Manual d'ajuda Descàrregues Enllaços Documentació Contacte
Aquesta web està optimitzada per a Firefox 3.5 i IE 7 a una resolució de 1280x1024