Notícies

Dijous , 09 de Setembre del 2010

Presentació del SIOSE

Avui el conseller de Medi ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, presenta el Sistema d`Informació per l`Ocupació del Sòl d`Espanya (SIOSE) de les Illes Balears. El seu objectiu és integrar la informació de les bases de dades de cobertures i usos del sòl de cada Comunitat Autònoma.
El SIOSE és un projecte cofinanciat per l`Estat Espanyol i els Governs Autònoms, dins el marc del "Plan Nacional de Observación del Territorio" que coordina i gestiona el Institut Geogràfic Nacional, i ha estat produït per l`empresa pública SITIBSA.
Els objectius del SIOSE són principalment satisfer les necessitat d`informació territorial en matèria d`ocupació del sòl per part de les administracions, entre d`altres la Unió Europea, i reduir despeses en quant a la generació d`informació geogràfica relativa a aquesta matèria.
L`escala de referència de la informació geogràfica produïda es 1:25.000 i la temporal és de 2005. Es realitzaran actualitzacions cada dos anys des de 2010.
Podeu trobar el SIOSE i altres cartografies d`ocupació del sòl al visor de la IDEIB (Ser. Temàtics CAIB>Informació geocientófica>Siose 2005), i en el servei WMS http://ideib.caib.es/pub_ideib/public/TEMATIC-GEOCIENCIA/MapServer/WMSServer.

PARAULES CLAU:BalearsCNIGConselleriaEspanyaGovern de les Illes BalearsIDEIB

Volver

Més Noticies

RECURSOS

XARXES SOCIALS


@IDEIB

VINCLES

INSTITUCIONS

Esta web es una producción de

GRDAR DISEÑO.


Descúbrenos en www.grdar.com

Equipo GRDAR Gaizka Rubio
Jan Rameken
José Antonio Calderón
Juan Julio Mulet
Guillermo Ramis de Ayreflor

cerrar
IDEIB
Info LegalCrèditsAdminHome IDEIB

Av. d'Alexandre Rosselló, 13-b 1r
07002 Palma de Mallorca

Tel   971 17 78 70    Fax   971 17 78 71  
Mapa web
Notícies Qui som Manual d'ajuda Descàrregues Enllaços Documentació Contacte
Aquesta web està optimitzada per a Firefox 3.5 i IE 7 a una resolució de 1280x1024