Notícies

Dijous , 30 de Abril del 2009

Taller 3D Virtual Islands al Gi_ Forum

SITIBSA i la Fundació IBIT organitzen un taller sobre tecnologies, política, negocis i estratègies aplicables a plataformes geogràfiques 3D, en el Gi-Forum de Salzburg que tindrà lloc el dimarts 7 de juliol.

Data: 7 de juliol 2009
Lloc: GI-Forum, Salzsburg, Austria
http://www.gi-forum.org/

Ver flyer medisolae3D: Front | Back

El món en 3D es representa en diverses plataformes geogràfiques com Google Earth, Microsoft Virtual Earth i ESRI ArcGlobe, i s`espera que per a l`any 2015, nombroses ciutats, països, paisatges, i el nostre món en general ofereixin models 3D per a múltiples fins. En aquest sentit, les nostres illes tenen una posició única en el món virtual en 3D.

El taller 3D Virtual Islands promou i aborda l`estat de l`art en tecnologies Webgis, Geographic Virtual i per a la producció de models en 3D adaptats a les necessitats de les illes; mostrant així que aquestes tecnologies poden tenir molts beneficis en diferents sectors com per exemple; el turisme, béns immobles, l`administració, i la política territorial .

Aquest taller, 3D Virtual Islands, presentarà als assistents el projecto Medisolae 3D, que finançat per la Comissió Europea, explora les tecnologies SIG /IDE, les tecnologies de la fotografia del carrer, vistes panoràmiques, punts de recollida i compilació de les tecnologies, DTM / DEM; així com també la producció 3D de vol en les illes pilot, i bases de dades naturalización segons INSPIRE. A més, s`ensenyarà la vida real d`empreses comercials orientades a projectes, qüestions de política economia i sostenibilitat dels projectes, a més de la demostració dels pilots de les illes mediterrànies de Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta i Espanya.

Les persones interessades en participar, poden assistir únicament al Workshop 3D Virtual Islands, o bé inscriure`s en el GI_Forum, assistint així a tots els esdeveniments socials. Si desitja participar en aquest taller, per favor, introdueixi "Taller 3D Virtual Islands" en el quadre de comentaris del formulari d`inscripció.

Per a obtenir més informació sobre el taller, posi`s en contacte amb:
Felix Escales: fescalas@sitibsa.és
Anne-Laure Debrix: networking@ibit.org

Enllaços d'Interès:www.gi-forum.org

PARAULES CLAU:EuropaSITIBSA

Volver

Més Noticies

RECURSOS

XARXES SOCIALS


@IDEIB

VINCLES

INSTITUCIONS

Esta web es una producción de

GRDAR DISEÑO.


Descúbrenos en www.grdar.com

Equipo GRDAR Gaizka Rubio
Jan Rameken
José Antonio Calderón
Juan Julio Mulet
Guillermo Ramis de Ayreflor

cerrar
IDEIB
Info LegalCrèditsAdminHome IDEIB

Av. d'Alexandre Rosselló, 13-b 1r
07002 Palma de Mallorca

Tel   971 17 78 70    Fax   971 17 78 71  
Mapa web
Notícies Qui som Manual d'ajuda Descàrregues Enllaços Documentació Contacte
Aquesta web està optimitzada per a Firefox 3.5 i IE 7 a una resolució de 1280x1024